Du är här

2010-03-22 - Mat & dryck
Fredrik Gidlund, kökschef på Ulvö Hotell, har blåst nytt liv i en kocktävling i Örnsköldsvik. Får han som han vill blir det ett årligt arrangemang på Ulvön. Foto: Håkan Nordström

Han arrangerar kocktävling i Örnsköldsvik

Senast det begav sig vann Fredrik Gidlund den ärofyllda titeln. Nu står kökschefen på Ulvö Hotell bakom tävlingen som ska utse Örnsköldsviks bästa kock 2010.
– En rolig grej som vi hoppas ska bli årligt återkommande, säger han.

Kommande helg arrangeras kocktävlingen. Ett arrangemang som dock inte avgörs på en restaurang eller krog i centrala Örnsköldsvik. Istället i skärgården på Ulvö Hotell, mitt i vårvintern och under pågående utbyggnad.

– Förhoppningen är som sagt att tävlingen ska växa. Vi har  bjudit in alla restauranger att vara med och de fem först anmälda kockarna bjuder vi ut hit för att tävla mot varandra. Tanken är att det ska bli en blandning av kocktävling och branschfest, fortsätter Fredrik Gidlund.

Dela med dig av denna artikel på: