Du är här

2009-11-27 - Modo Hockey

Timanders tankar: Nu är det ett annat drag

Jag åker till jobbet varje dag utan att riktigt fundera på vad jag håller med. Eftersom det pågått några år nu är det så självklart på något vis. Lång-lång försäsongsträning, konditionsträning och styrketräning, isträningar och matcher, matcher och träning- ar, ont i kroppen, träningar och matcher och en tydlig känning av ichiasnerven.

Såklart vet jag att jag får hålla på med den grej i livet som jag gillar allra bäst, att jag har bra betalt och vad som krävs för att vinna. Det är inte det jag är ute efter. I stället om att det bara rullar på och du som har eller har haft småbarn vet nog vad jag menar. Det finns inte så mycket tid till att fundera, eller heter det kanske reflektera? Skit samma, men man blir som en maskin på något vis och stunderna till att riktigt tänka efter skjuter man bara framför sig.

Då är det faktiskt riktigt bra att vara tvungen att fylla en spalt. Jag ska nog vara tacksam och inte våndas. Det är liksom inte läge att flytta undan tänket och nu när jag, mer eller mindre, är tvungen att komma med något som åtminstone låter vettigt passar det ju utmärkt med den upprepade upptäckten om en idrottsförening och ett företag som heter Modo Hockey.

Om det häftiga i att det är så himla många som bryr sig. Människor som jublar tillsammans med oss när det går bra och som är minst lika besvikna och stönar och stånkar när det inte fungerar. Under den senaste tiden har vi gång på gång blivit påminda om hur många det är som dag efter dag och år efter år går runt med bultande Modohjärtan och vilket drag det blir när läget blir kritiskt och alla hjälps åt.
Jag tycker det är jättehäftigt. Ett annat drag är det också i laget och att vi förstärkt spelartruppen betyder naturligtvis mycket. Men det är inte bara styrkan i Foppa, Hinote och Macke som gjort att det ser ljusare ut.
Alla är med på ett annat sätt än tidigare och det känns som vi har bättre fart i nästan allt. Tänk vad självförtroende kan betyda.

I morgon invaderas ståplats och det skulle sitta så himla fint om vi kan hjälpas åt och göra en riktig kanonmatch.

Häng me!

Timanders Tankar
Dela med dig av denna artikel på: