Du är här

2010-03-19 - Modo Hockey

Timanders tankar: En gammal trotjänare har rostat ut

Nu är det tungt. Först bedrövelsen mot Södertälje och tack och hej till slutspel och sedan en upplysning som får mig att fundera på om man ska åka till skroten. Än hur mycket jag vill måste jag inse fakta. För tiden sätter sina spår och vid den senaste provningen fick jag det mindre roliga beskedet. Man skulle kunna säga att det helt enkelt är för mycket
rost i bakvagnen för att han som begriper sig på sånt där ska kunna lämna klartecken.

Då är det nog lika bra att slänga in handduken och inse att min gamla Wolksvagen Pickup snart gjort sitt. I och för sig ska jag åtgärda det som behövs för att inte få körförbud så den hänger väl i ett tag till. Men jag måste acceptera att en gammal trotjänare snart gjort sitt och att allt har ett slut.

För egen del vill jag hålla på ett tag till. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Modo Hockey och jag tycker fortfarande att hockey på hög nivå är bland det roligaste som finns. Det är nästan så att jag hellre hade spelat i en kvalserie just nu än att ha det på det här viset. Alltså, missförstå mig inte, det känns bara så tomt och jobbigt att säsongen redan är över.
För ett bättre lag än det vi hade under seriens slutspurt får man leta efter. Just därför känns det så otroligt surt att vi klantade till det på slutet och inte får vara med längre. Nu blir försäsongen nästan oändligt lång igen, för redan om två veckor drar vi igång med barmarksträningen... Men mina delar är fortfarande fräschare än bilens och det skulle vara så himla roligt om de yngre spelarna utvecklas ytterligare ett par snäpp. Då får vi precis den blandning i laget vi vill ha, men inte lyck- ats få till.
Och den dagen folk ser att jag inte hänger med längre hoppas jag verkligen att de gör som han på bilprovningen
Alltså säger som det är.

Lova mig det.

Timanders Tankar
Dela med dig av denna artikel på: