Du är här

2010-07-07 - Övrig kultur

Årets Sjunde i Sjunde klockan Sju

Var sjunde dag kommer gratismagasinet Tidningen 7 i postlådan och sju dagar i veckan kan alla med internetuppkoppling hitta lokal information om Örnsköldsvik på webben7.se.
Det måste såklart firas och vilket datum passar bättre än den 7 juli?

Årets Sjunde i Sjunde klockan Sju bjuder på härlig underhållning av glädjepillret Salem Al Fakir. Salem gick rakt in i mångas hjärtan med Keep on walking när han medverkade i Melodifestivalen 2010 och han har vunnit ett flertal grammisar. För att inte tala om hans framträdande på prinsessbröllopet med sin nyskrivna låt You are my princess, eller All day love som låten egentligen heter.

I år följer han Uno Svenningssons (2008) och Bo Kaspers Orkesters (2009) goda exempel genom att medverka i Tidningen 7:s gratiskonsert som arrangeras tillsammans med Verkställande Byrån och övriga samarbetspartners (se nedan).

Lyssna på våra ljudjinglar:


Oscar, vår populäraste krabat, berättar vad han ska hitta på den sjunde i sjunde kl sju.. Lyssna även på de andra klippen nedan:


Lisa


Håkan


Anette
Så leta fram picknickfilten, packa korgen med godsaker och möt upp i Strandparken den 7 juli kl. 19.00 för en härlig kväll med musik, skratt och goda vänners sällskap!

Arrangeras i samarbete med:
Dela med dig av denna artikel på: