Evenemang

Jätteintresse för Björn Skifs

Trycket på biljetter till Björn Skifs show i Örnsköldsvik i höst är rekordstort och nu sätts en fjärde föreställning in torsdagen den 21 oktober.

Intresset för att se Björn Skifs show i Fjällräven Center i oktober övergår alla förväntningar. Till en början var två föreställningar inbokade men snart bestämde sig arrangörerna för en extra föreställning - och nu blir det alltså ytterligare en på torsdag 21 oktober. 

Till de ordinarie föreställningarna på fredag och lördag kväll finns bara ett fåtal biljetter kvar. Biljetter till torsdagens show släpps idag.

Förra helgen spelade Björn Skifs sina sista föreställningar av succéshowen på Cirkus i Stockholm. Showen har gått för utsålda hus hela våren och setts av 120 000 personer. I höst väntar gästspel över hela Sverige.

”Världsklass, Skifs!" skrev Aftonbladet efter premiären av showen där Björn Skifs för första gången någonsin samlat det absolut bästa ur sin långa och imponerande karriär. Med på scen finns Björn Skifs favoritmusiker under ledning av Hans Gardemar och flera fantastiska dansare och luftakrobater.

ÖRNSKÖLDSVIK, Fjällräven Center
Torsdag 21/10 19.30
Fredag 22/10 kl 19.30
Lördag 23/10 kl 15.00 och kl 19.30

 

Publicerat