Mellansel

Het musikafton i Mellansel

På lördagskvällen bjöds ca 250 barn och vuxna på skön musik i skön miljö, när Mellansels Intresseförening i samarbete med Örnsköldsviks Bluessällskap arrangerade Musik i sommarkväll vid fantastiskt natursköna Sjönäset i Mellansel.

Mudpie Bluesband stod för härligt gungande blues i olika tappningar från covers till eget skrivet material i en salig blandning. Med sättningen 3 gitarrer, keyboard samt med legendaren Dick Sjöberg vid trummorna var succén given. Scenen delades med de folkrockande Irish Brew som efter någon timme tog över den musikaliska stafettpinnen och förvaltade den i vanlig ordning väl. Med härlig wiskey voice-röst tog Jocke Halin publiken på en musikalisk resa över de irländska hedarna, förtjänstfullt ackompanjerad av bandet med Anders och den blå felan i spetsen.

Solen sken ikapp med humöret på både publik och artister, och ju längre kvällen led, desto tätare blev det mellan dansparen på den framför scenen belägna dansbanan. Stilarna var lika blandade som innehållen i publikens medhavda matsäckar, vilket gav en härlig rörelse och mångfald framför scenen.

Mellansels Intresseförening serverade under kvällen fika samt hamburgare i parti och minut till de allt hungrigare åhörarna, så när sista tonen klingat ut vid halvtolvtiden tiden så vandrade publiken hemåt mätta, nöjda och glada medan ett ljummet sommarregn passande avslutade denna mycket lyckade musikafton med mersmak.

Göran Wåhlstedth


Publicerat