Du är här

2010-09-22 - Nyheter/Reportage
Hans Hallin, vd, Eurocon MOPSsys. Foto: Håkan Nordström

Partneravtal - Eurocon MOPSsys och Majiq

Eurocon MOPSsys AB har undertecknat ett återförsäljar- och underleverantörsavtal med Majiq som innebär att Majiq kommer att tillhandahålla båda företagens tjänster och programvaruprodukter till massa och pappersindustrin.

Genom detta erhåller kunden såväl tillverknings- och logistiklösningar som kvalitets- och processinformationslöningar från en enda leverantör, Majiq. Majiq kommer att fungera som huvudentreprenör till kunden för leverans av egna produkterna, Elixir ® och PTMS, tillsammans med MOPSsys produkter och tjänster.

Majiq utvecklar, implementerar och underhåller Elixir®- En produkt för Sales Order Processing (SOP) och Manufacturing Execution (MES) för massa-, pappers- och konverteringsindustrin samt produkten PTMS för Sales Order Processing och Manufacturing Execution för massaindustrin.

MOPSsys utvecklar, implementerar och underhåller produkten MOPS™ - En produkt för visualisering av process och kvalitetsdata i realtid samt optimeringsverktyg för massafabriker och pappersbruk. Detta avtal ger integrerad funktionalitet samt enkelhet för kunderna att förbättra sina resultat och kostnadseffektiviteten i verksamheten
Dela med dig av denna artikel på: