Du är här

2010-09-23 - Bredbyn
  • Markus och Nina från Bolibompa gjorde ett uppskattat besök i Bredbyn. Foto Peter Sundelin. (Klicka på pilarna för att se fler bilder)
  • Olympia fylldes av barn när Nina och Markus underhöll med sitt rymdäventyr. Foto Peter Sundelin
  • Nina och Markus från Bolibompa på Olympia. Foto Peter Sundelin

Publiksuccé i Bredbyn

Nina och Markus från Bolibompa underhöll runt 450 barn på Olympia.

– Jag har aldrig sett så mycket folk på Olympia.

Det säger Rose-Marie Karlström, barngymnastikledare från Sörmesunda, som under ett år arbetat med att få ihop pengar för att kunna bjuda alla barn i Anundsjö rektorsområde på teater.

– Jag hade hoppats på att det skulle komma 200 men 20 minuter innan föreställningen såg jag att stolarna aldrig skulle räcka till. Min man fick bära stolar för brinnande livet. Folk gick man ur huse i Anundsjö för att se den här föreställningen. Framförallt var det mycket barn men även föräldrar och mor- och farföräldrar.

Nina Hjelmkvist och Markus Granseth är två av Sveriges mest uppskattade programledare för barn och de hade inga problem att få Anundsjö-barnen med sig i sitt musikaliska rymdäventyr.

– Föreställningen var superbra. Nina och Markus fick ett enormt gensvar i allt de gjorde. Det var en fantastisk kväll och ny har jag sett att drömmar går att uppfylla, säger Rose-Marie Karlström.

Dela med dig av denna artikel på: