Tävlingar

Vi vann Lego från Barnens Hus!

Oj, så svårt att välja bland så många och så underbara skapelser som skickats in. Men nu har vi till slut ändå utsett 10 vinnare.

Stor grattis säger vi till:
Isabela Batista Ramström

"Hej! Jag älskar att bygga med lego sedan jag var liten. Här byggde jag en karusell som går att snurra runt med vev, eftersom jag också älskar att åka karuseller. Hoppas att ni tycker om den..."
Milla Vestberg

"Milla 3 år har byggt en stad till sina duplogubbar. Hon har också en tågbana runt staden."
Ludvig Skogsberg

"Jag är 11år och älskar LEGO.Jag har byggt en iphone av LEGO. Om ni undrar så är det inte en LEGO-modell, jag har byggt den själv."
Ebbe Byström

"Jag har byggt en hemlig station där man kan vara om man vill. Det finns ett hemligt lösenord för att komma in, -"får jag komma in, jag är en hemlig agent". På stationen finns två bilar, de kan man åka runt med för att se om någon behöver hjälp."
Lukas Jakobsson

"Bygget heter "De fyra farornas torn". Det finns här fyra läskiga faror, dvs gubbar, som bor här. En på varje våning. Varje gubbe har en egenskap såsom gift, vapen, trolldom och magi samt intelligens. En våning är ledig för inflyttning till den med de rätta kunskaperna. "
Andreas och Simon Nydahl

"Välkommen till ungdomsgården! Här kan man softa, skata, chatta, spela pingis och lyssna på musik."
Arvid Östman

"Här är ett lyxhotell, längst upp sitter ägaren och räknar pengar i en trädgård. Det finns en postlåda till höger bredvid uteplatsen. Från höger kommer man in i ett garage."
André Nordin

"Jag har byggt en polishusbil där man kan fånga tjuvarna direkt och slänga de i fängelse. För att det inte ska lukta prutt i husbilen har de toa på taket."
Andreas Eriksson

"Jag har byggt en legostad med ett polishus, en brandstation och ett sjuhus."
Rasmus Öhlén

"Jag har gjort en racerbil med ramp som har varit och hämtat skotern på släpvagnen för det är ju snart vinter och jag vill åka skoter. Vagnen har två antenner med snöradar så jag kan ta skotern dit där det är snö så jag får åka mycket. Rampen är till för att kunna vicka bakåt till släpvagnen så jag slipper gå i snön när jag ska gå till skotern. Jag har satt på vinterdäck på bilen och den har höga skärmar så det inte gör nått om det är mycket snö."














Publicerat