Jasmin H

JASMIN HASHIM

I detta inlägg skrivs det om vem Jasmin är, hur gammal är hon egentligen och vad kommer hennes blogg att handla om?

Vem är jag nu då? Jo, jag heter Jasmin och kommer nu att vara en utan webben 7s bloggare. Ett annorlunda sett att blogga på men jag gillar det!

Lite kort om mig: Mitt namn är Jasmin Hashim och är bosatt i Domsjö, Örnsköldsvik. Jag är född den 15 oktober 1995  vilket betyder att jag är fjorton år men inom en snart framtid blir femton. Just nu kämpar jag igenom mina vardagar på Geneskolan där jag gått i ungefär 2 år. Vilket betyder att jag snart kommer att lämna det stället för att sedan börja på gymnasiet. Låter inte fel i mina öron!

Familjen består utav mamma, pappa, två yngre brorsor i åldrarna elva och tolv, och en gullig katt vid namn Jörgen. Vi bor i ett stort gult hus mitt i Sund där jag stortrivs.

Det bästa enligt mig är förmodligen shopping, hehe. Hur kul som helst! Sedan så gillar jag att vara med vännerna, sommaren och filmkvällar :). Jag antar att det var det mesta om mig iallafall.

Om bloggen: När jag fick förfrågan att börja blogga här så fanns det endast ett altenativ om vad bloggen ska innehålla. Jo, shopping är en stor del utav mig. Jag är alltid ute och söker efter mitt nästa köp, fynd eller vad det nu kan vara. Så då vart det en självklarthet att bloggen skulle handla om shopping. Men skulle mina inlägg bara vara om de senaste inköpen hade jag nog behövt sälja huset..haha. Så därför tänker jag blanda ihop lite inlägg ifrån min vardag, kanske ett shopping tips eller musik tips. Låter det bra?

- Eftersom majoriteten utav mina läsare kommer ifrån Ö-vik så kommer shoppingen/shopping tipsen att vara baserade på vad Ö-viks butiker har att erbjuda.

Nu tänker jag publicera mitt första inlägg iallfall! Ha det bra.

Publicerat