Anna K

Hemvändare och bloggare

I mitten av augusti packade vi bilen full med diverse nödvändigheter, lämnade vårt hus utanför Malmö, för att dra flyttlasset 115 mil norrut mot min gamla hemstad Ö-vik. Här ska vi nu bo!
Jag är alltså hemvändare i Ö-vik och har dom senaste åren bott i Skåne. Det har varit med blandade känslor vi flyttat dom här 115 milen. Att lämna något där man trivs jättebra för att "börja om" på nytt är en ganska stor omställning, men jag är övertygad om att vi kommer trivas här också. För en skåning (som min man bland andra), är Norrland vansinnigt långt borta också. Eller som min svärmor sa "ni kan väl flytta 115 mil söderut istället, då får jag åka till Frankrike istället och hälsa på". Då inser man hur avlångt vårt land är. 

Jag hamnade i Skåne när jag skulle börja plugga, träffade sedan min man och tillsammans har vi vår son som precis fyllt ett och en liten mopsvalp. Vi har för en månad sen köpt ett nytt hus här som nu renoveras för fullt. 

Jag är ganska ny bloggare. Jag började blogga precis innan vi flyttade från Skåne, för jag tyckte det var kul att dokumentera den omställning vi skulle göra. Dessutom gav det också en möjlighet för vår familj och vänner i Skåne att "följa med" på vår nya resa.  Jag bloggar framförallt om vardags- och familjeliv, lite inredning och också om mina egna tankar och funderingar som dyker upp. 
Det var en liten presentation om mig, hoppas ni kommer gilla min blogg!
Publicerat