Modo Hockey

Modo-damernas segertåg rullar vidare

Modo har fått en smått osannolik inledning på damernas riksserie, inför helgens matcher stod laget obesegrade efter fyra matcher, en svit som man förlängde efter helgens matcher.

På lördagen mötte man nykomlingen Ormsta HC hemma i Kempehallen, en match där alla förväntade sig en storseger för hemmalaget. Så blev dock inte fallet, Modo vann bara med 3-1, aningen överraskande.

Målskyttar:Erika Grahm, Saija Tarkki, Frida Svedin-Thunström

På söndag förmiddag var det återigen dags för ny match, även den hemma i Kempehallen. Denna gång var det AIK´s tur att bekänna färg. Modo tog kommandot från början, och kunde gå till första paus med 3-0. I den andra perioden utökade Modo sin ledning till 4-0 genom landslagscentern Tina Enström. Slutresultatet skulle dock bli 5-0 efter mål av Erika Grahm dryga minuten innan slutsignalen.

Målskyttar: Johanna Olofsson, Emilia Bergius, Isabelle Jordansson, Tina Enström