Du är här

2010-10-14 - Elena L

Sunshine Award

Jag fick ett pris av Lillasyster Deluxe!

En sak jag blir ledsen för när det kommer till awards som cirkulerar på typ alla bloggar är att JAG aldrig får någon, typ aldrig i alla fall.
Jag blir dessutom inte länkad från speciellt många bloggar, typ tre stycken, även om jag vet att en del bloggerskor läser mig *guilt spraaaaay!*

Nåja, det skiter jag i, det var sällan jag uppdaterade min länklisa också, och för tillfället har jag inte här på Webben 7. Jag fortsätter fota, sminka och måla naglarna för det.

Det tackar jag och niger för här uppe i blåsiga kalla norrland, utan varmvatten för att typ alla andra 55 lägenheter i huset också tar sig varma bad precis nu.

I alla fall är det meningen att jag nu ska dela priset med 12 andra bloggerskor. Därför tänkte jag dela den med lite mindre uppmärksammade bloggar, och jag är inte säker på om jag kommer att få ihop till 12.

Becca Babycake: inte en renodlad sminkblogg, men tjejen gör grymma sminkningar, samlar på My Little Ponies, har ett hår likt sockervadd (om nom nom!) och är bara helt fantastisk.

Finslipad: en journalist som skriver om kosmetika (och mode), hon gräver i vad företagen lurar i oss med speciella formulas och fluffingredienser.

Lisa Olsson: En transexuell kvinna som genomgår utredning för att få sitt nya sociala kön juridiskt bekräftat. Väldigt söt och fotograferar saker och ting, mycket fint.

Sunshine Award fick jag LSD (hehe, LillaSyster Deluxe) därför att jag är "Färgglad, modig som inte bangar att testa nåt nytt i sminkväg!
Elena är en förebild för mig, en stark kvinna som med humor skriver om make up"

Dela med dig av denna artikel på: