Du är här

2010-10-18 - Elena L
  • Såhär ser skuggorna ut, den finns i beige också.

MACs vinterkollektion "A Tartan Tale"

Visar bilder av den från skottland inspirerade vinterkollektionen:

Sommaren missade jag, det var mest bara jobb och slit och skratt och tårar. Hösten kom på tok för snabbt, jag hann knappt se solen. Och strax är det vinter. Men hösten fick jag uppleva i alla fall.
Jag gillar höst... Myggen försvinner, det är inte så himlarns varmt längre, det luktar kallt och gott på morgonen.

I alla fall så kommer MACs vinterkollektion som vanligt i år. Den kommer till Sverige i början av november och innehåller läppglans i mängder, ett antal minilack, pigmentpulver och ögonskuggor. De flesta av grejorna kommer i underbart söta plåtburkar med rutigt motiv á la skotska klaner.
I December ska det tydligen komma en kilt också, jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till den saken... Förutom att kiltar möjligen kan vara det sexigaste klädesplagget en man kan bära.

Lådorna med läppglans och nagellack går lös på $25,5, alltså drygt 250:-. Men eftersom Sveriges MACprylar är så rackarns dyra antar jag att de kommer vara närmare 300:-, men då får man å andra sidan 5 glans eller 5 lack i en förpackning.

Pigmenten kommer i vanlig ordning att var dyrare ($32,5=220:-)

Denna blev jag mest sugen, självklart på grund av lådans färger. Den ska kanske bli en förvaring av sminkborstar...
MAC A Tartan Tale Pigment and Lipglass Sets for MAC Holiday 2010 5 MAC A Tartan Tale Pigment and Lipglass Sets for MAC Holiday 2010
Bilderna kommer från Musings of a Muse, likaså prisuppgifterna.
Dela med dig av denna artikel på: