Jasmin H

Färgade linser

Själv har man provat på lila färglinser, vilket jag kommer att ha i en månad nu. :-)

Bruna, gröna, blåa. Det är ju de normala ögonfärgerna som finns bland oss människor. Men visst vore det kul att kunna ändra på sin ögonfärg lite då och då. Till någon som kanske inte finns. Lila t.ex. :)

Det är precis det jag gått och gjort, fixat lila färglinser. Här ovan på bildspelet ser ni före och efter bilder på min ögonfärg.

Denna lins håller i en månad så nu kommer jag gå runt med lila ögon i en månad. Det är ingen galen förändring som man lägger märke till direkt. Utan dem är väldigt diskreta och ser ganska normala ut. Det är förens på nära håll som man kan se att det verkingen är lila ögon.

Det stog att dem främst funkar för dem med bruna ögon så en liten fördel har vi med bruna ögon. Hehe.

Till en början var det ganska svårt att få in sina linser. Jag blinkade som jag aldrig gjort förr men visst fick jag in dem tillslut. Är riktigt nöjd med resultatet. Men det är inget jag kommer fortsätta med framöver. Bara en kul grej att prova på liksom. Eftersom jag inte har några synfel så måste mina ögon börja kämpa jätte mycket för att kunna läsa eller se på något med mycket detaljer. Men det galna är att jag inte får ont i huvudet, utan det är i ögonen som det gör ont. Jätte konstigt.

Mina linser kommer ifrån fargadelinser.se där man också får en linsbehållare på köpet. Men linsvätska får man fixa själv. 

Vad tycker ni om färgadelinser?

Publicerat