Malin H

Kalasbra saker

I söndags hade ju Leon som bekant barnkalas för 6 av sina vänner (A var sjuk så vi får ses en annan gång!) här i vårt kök. Café-idén blev en succé och det var så sött att se barnen sitta där och fika, som små vuxna!

Vi dukade med små-bord och små-stolar så det blev som ett litet mini-café för de små och det var verkligen uppskattat! Barnen satt där och fikade och såg hyfsat märkvärdiga ut!

Leon fick fantastiskt fina presenter, och jag har sagt det förr men det tål att sägas igen; det är så himla rörande att folk faktiskt tänker som vi då de köper åt oss! De tänker hållbart, eko och reko och det blir vi så glada över!

Naturintresserade Leon fick t.ex. en underbar bok om insekter - skriven för barn på ett enkelt och lättsamt sätt men utan att för den skull verka lölväckande. Toppen! Nu kan även mamma lära sig annat än bärfisar och tordyvlar! ;)

Han fick också lite pussel, bl.a. från Plantoy, som blev en storfavorit! Pussel och böcker är tacksammast just nu här hemma!

Han fick också en retrogrej som fick mig och Johan att hoppa högt; - en 3D View Master med tillhörande bildkort! Vilken nostalgitripp vi bjöds på! :D

Av Ekomamman fick Leon hennes gamla docksäng, vackert ommålad med med allmogeblommotivet välbehållet. Tack! :)

Han fick också långkalsonger och strumpor, perfekt nu då fötterna växer och vintern är på väg.

Av tremänning A fick han babuska-kattor, Rättvisemärkta köpta på Stadsmissionen, och de har han lekt med kanske 80 % av dagen! Han greppade direkt idén med kattorna och har suttit och stoppat i och plockat ur.

Jag är så glad att Leon gillar att pyssla och pilla med saker, förmodligen eftersom vi är likadana! ;)

Publicerat