Du är här

2010-10-22 - Hörnan

Välkommen, din stackare!

Att du läser de här raderna kan rimligtvis bara ha två orsaker:
Att du gillar Hägglunds Hörna i Tidningen 7 eller att du har surfat vilse.

Om du är här av fri vilja: Välkommen! Jag hoppas att du ska gilla hörnan även i webbversion.
Om du egentligen inte alls vill vara här: Välkommen ändå! Jag gratulerar ditt webblokalsinne till att ha gjort ett oerhört bra felval.

Ni som redan har koll på vilken slags kuf jag är tror kanske att jag blivit särskilt utvald/tvingad på bloggfronten, men så är det inte alls. Jag fick minsann gå igenom samma stenhårda rekryteringsprocess (läs: klottra ner tre svar i ett webbformulär och vänta en månad) som alla övriga bloggrekryter.

Skillnaden var väl att jag fyllde i min ansökan som ett internskämt riktat mot webbkillen i rummet bredvid… och jag fortsatte tro att jag bara skämtade ända tills ödet bevisade motsatsen.

Plötsligt fick chefen nys om mitt dåliga skämt och upplyste mig glatt om att jag egentligen hade menat allvar från första början.
Jag höjde ett finger i lam protest, men innan jag ens hunnit säga ”näää” jublade hela kontoret över mitt finfina initiativ.

Visst skulle jag kunna förneka allt och ringa min advokat, men med ett helt formulär som bevisar att jag vill blogga här blir det ju svårt att backa.
Fasen också.
Och fasen, vad roligt det här skulle kunna bli när jag väl kommit över chocken.
Häng gärna med mig hit till min alldeles egen hörna i cyberspace.
Dela med dig av denna artikel på: