Du är här

2010-10-23 - Elena L
  • Frank Cotton i Hellraiser till vänster, till höger hans bror, det första offret.
  • Magnus får skönhetstips
  • De kikade på proverna, den glada gubben har ett barn bakom sig som föräldern inte vill ha på internet
  • De lyssnade intresserat på vad jag berättade om stress och finnar.
  • Elin upptäcker hur effektivt ansiktsvattnet tar bort kvarvarande smuts
  • De smörjde sig också
  • Jakt på finnar
  • Finne funnen
  • Vi drack en massa gott

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control

För några veckor sedan fick jag ett utskick med hudvård:

Jag är med i buzzador, en sida där man kan anmäla sig till olika kampanjer och medlemmarna får chansen att pröva grejer som är nya eller inte kommit ut på marknaden än.
Denna gång fick jag hudvård från Neutrogena, 6 tuber med rengöring, 1 flaska ansiktsvatten och en liten tub med ansiktskräm.
"Hur tänkte de här då?" funderade jag över de skiftande mängderna, hur kul är det att prata om grejerna och bara kunna ge bort några få rengöringstuber och typ bara ge små smakprov på de andra sakerna. Som att luta hundar till agility eller nåt...
Så jag gick bara till Kicks och köpte resekit, tomma flaskor och små burkar. Jag hällde över ansiktsvattnet och klickade ut hudkrämen så att alla fick ungefär samma mängd, så rättvis är jag minsann.

Meningen med denna kampanj var att man skulle samla ihop lite folk och ha en spakväll och visa upp produkterna, vilket jag gjorde. Jag hade tom en killkompis där som fick lite skönhetstips, bla tyckte han att ansiktet blev så stelt efter en rakning, så han fick tipset att smörja in ansiktet efteråt.
Han verkade gilla proverna han fick, så det känns jätteroligt!
Vi var bara fyra pers den kvällen, för resten hoppade av när de fick reda på att de skulle fotas. Mesar.
Så resterna av mina småförpackningar gick jag med morgonen efter och gav till en kompis tonårsdotter. Lyckligtvis hade hon nästan precis slut på sina egen hudvård, så jag kom i rätt tid :D

Så produkterna var en skrubb, Visibly Clear Spot Stress Control Daily Scrub."Daglig skribb liksom, vaddå?", skrubba dag och kväll, det kändes lite overkill för mig, tänkte liksom att till slut skulle jag se ut som den där gubben i Hellraiser, Frank Cotton, ansiktet helt avskalat. 
Men det har faktiskt gått riktigt bra, massor av små korn naturligtvis, som i alla scrubbar, som fastar i håret och är lite jobbiga att skölja bort, men vill man så går det så klart. Jag känner inte att huden i ansiktet blir torr efteråt, om jag skulle ge sjutton i att använda ansiktskräm efteråt, vilket är MYCKET överraskande. Ofta blir ju huden väldigt uttorkad av produkter mor finnar.

I en flaska kom ett ansiktsvatten, Visibly Clear, Spot Stress Control 3-in-1 Daily Cleansing Lotion.
Det är evigheter sedan jag använde ansiktsvatten, ofta tycker jag att de är för uttorkande, luktar sprit och elände och i allmänhet onödiga. Skönt att jag fick en gratisflaska för att påminna mig om hur bra det är att ha. Just denna innehåller alkohol, vilket ofta torkar ut huden, det känns verkligen om jag har petat sönder en finne, det svider så in i bänken. Men å andra sidan luktar den väldigt gott och fräsch, precis som skrubben, och jag SER ju att den tar bort en massa smuts, när jag tittar på bomullsrondellen efteråt blir jag lite äcklad. Precis som Elin blev som ni ser i ett av fotona.

Ansiktskrämen, Visibly Clear Spot Stress Control Ultra Light Spot Treatment Moisturiser.
Den är väldigt tunn och lättflytande, den är skönt sval på huden.
För min panna räcker den inte riktigt till, återfuktar inte ordentligt... Men mina kinder blir underbart mjuka och jag känner mig fräsch som gurka. Jodå, denna luktar OCKSÅ gurka!
Jag kan tycka att förpackningen är för liten, för båda flaskan med ansiktsvatten och tuben med skrubb är GIGANTISKA i jämförelse!

I alla fall. 
Jag gillar verkligen den här serien, jag kommer nog att köpa på mig en ny tub kräm efter att den lilla jag har kvar i denna är slut. Än så länge är detta den enda serien mot acne som inte torkat ut mitt ansikte till gammalt pergament som nån tagit ut från pyramidens trygga luftfuktighet till den torra öknen på en stulen kamel.
Sa jag att alla saker luktar gott, de luktar gurka allihop och min hud har skött sig förvånansvärt väl den senaste tiden.

Grejen med Spot Stress Control är att huden påverkas negativt när vi stressar, samtidigt som vi lätt kan bli stressade av att ha en hy som vi inte alls är nöjd med. Extrakten av grönt te och gurka ska lugna vår stressade hy, hur bra det går är nog upp till var och en, för jag känner mig inte så stressad, varken av skolan eller av min hy. Inte så ofta i alla fall.

Vad jag sett hittills så har serien inte kommit ut i apoteken än, inte i Örnsköldsvik i alla fall, men jag hörde ett rykte om att de siktas på et så osannolikt ställe som Härnösand.

Om ni prövar så hoppas jag att ni inte blir besvikna! Jag är det då inte.
Dela med dig av denna artikel på: