Du är här

2010-10-25 - Elena L

Body Shop släpper ny parfym

Dreams Unlimited:

Den nya doften Dreams United kommer att finnas hos butiker med 45:- rabatt fram till den 7e november, ordinarie pris ligger på 195:- (150 nu alltså).

Detta skriver TBS själva om parfymen:
Allt du kan drömma kan du göra; det är bara att börja.” Så sa Anita Roddick, grundare av The Body Shop. Följ dina drömmar när den nya doften Dreams Unlimited™ äntligen gör entré på hyllorna! Doften har inspirerats av livets oändliga möjligheter, med upplyftande toppnoter av citrus och grön chili, hjärtnoter av skira vita blommor med friskt vatten och basnoter av mjukt cederträ. Självklart finns såväl Eau de Parfum som Shower Gel och Body Lotion. Njut av drömmande dofter!

Jag tycker det är himla synd att vi inte har kvar en Body Shop-butik i Ö-vik längre, jag minns att det fanns en i stan det år jag började gymnasiet, 2002. Och närmast är pest eller kolera, förlåt jag menar Umeå och Sundsvall.

Nu är jag ett ganska stort fan av dofter som luktar fräscht, att denna luktar citrus och mjukt cederträ tycker jag känns lovande och jag kommer absolut att lukta på den nästa gång jag drar mig ner till Birsta.
Dela med dig av denna artikel på: