Jasmin H

Tillbaka på noll

Lite om klädutbudet i höst, snack om utbildning och vad jag känner inför gymnasievalet. Sedan så har man matteprov och städning inbokat imorgon!

Satt och kikade i en modetidning och slog upp en sida, jag vill ha nya kläder! Utbudet som butikerna har denna årstid är ju bara helt underbart. Finns massor att välja på och alltid ser inte likadant ut. Utan det är mer variation på kläderna nu. Nu är det skinn, spets, transparant, mocka, päls, osvosv, som säljs. Inte bara leggings och linnen som är nästan det enda som säljs under de andra årstiderna. Har ni tänkt på det? :)

Nej men så kläder vill jag ha. Helt underbart vore det om man hade en miljon i fickan som bara ville ut. Men nu förtiden är ända vägen dit med ett bra jobb. Och där kommer vi i på utbildning, vilket påminer mig om att vi alldeles snart ska bestäma hur vår framtid ska se ut.

Innan var jag faktiskt väldigt säker på vad jag ville och hur jag skulle nå dit. Men efter att ha läst lite mer om vad programen verkligen stod för så kändes det bara fel. Så nu är jag tillbaka på noll, där vi började. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, men hur jag ska göra för att nå ut dit har jag inte riktigt fattat.

Som tur har jag ett par månader på mig innan det är dags, så det gäller verkligen att plocka åt sig sså mycket information som möjligt under den tiden.

Annars så har kvällen gått åt av att plugga matte, vilket har gått ganska bra faktiskt. Jag tror jag har koll på det mesta så det ska bli spännande att se imorgon om jag läst på ordentligt eller bara trot de..

Iallafall, jag har trött som bara den så jag tänker kasta mig under täcket och få lite sömn. Påmin mig att städa mitt rum imorgon! Det ser helt seriöst vidrigt ut här. Fattar inte att jag fortfarande andas..

GOD NATT!

Publicerat