Du är här

2010-11-02 - Hörnan
Timanders poängmakande börjar bli pinsamt för lagets forwardsbesättning. Foto: Håkan Nordström.

Timanders fula fasoner

Efter en härlig vändning mot Brynäs i Fjällräven Center följer här några spridda skurar av iakttagelser. Håll till godo.

 

1: Vad är det för fel på Timander i år?

När ska karln inse att han är en defensiv 102-kilosklump som inte har inskrivet någonstans i sin arbetsbeskrivning att han ska leda lagets poängliga? Ändå gör han just detta.
Det är ju förbaskat dålig stil av honom att fortsätta producera i match efter match - och frågan är om inte konstmålet mot Brynäs var droppen. För hur tror han att Susse, Skröder, Ritchie och Dimitrakos känner sig när de blir omsprungna poängmässigt av en bagare utan poängsinne?

***

2: Vem mådde sämst i Fjällräven Center denna match?
Möjligtvis någon med brusten blindtarm eller förlossningsvärkar, men jag satsar mina slantar på Tuomas Tarkki.

Han ägnade sina tio minuter i rampljuset åt att göra en skicklig imitation av en handbollsmålvakt och släppte in vartannat skott, men något säger mig att det inte var medvetet.

I och med målvaktsbytet fick han heller aldrig chansen att revanschera sig. Frågan är om detta fungerar som tändvätska eller fotboja för honom nästa gång han får chansen - men med tanke på Dahlbergs briljans denna match lär Tarkki få vila upp sig på bänken mot Timrå.

***

3: "Vi satsar på kvalitet framför kvantitet."
Nä, det är inte en klyscha från någon fabrikstillverkning - det är Modos nya motto för målproduktionen.
Bara så ni vet.

 

Dela med dig av denna artikel på: