Malin N

Hoppa hoppa hoppaaa

Både Divan och Bosse har fått sig en tur dom senaste dagarna.

Igår red jag som vanligt Divan. Hade en plan vad jag skulle jobba med. Och det gick åt skogen.
Hade bara galoppbommar, inget hinder eller något, men hon var ändå galen, bockade, studdsade, flög, sparkade, ja allt.
Och självklart är hon fin, tills jag vänder upp mot hindret, då kör hon full fart, men luftsprång och allt hon kan komma på.
Gjorde halt både innan och efter, men det hjälpte ingenting. Fick ge mig när det kändes hyffsat bra, men sa till Susanne att jag behöver hjälp.
Fick höra idag att Maggan ska börja ha träningar på ridskolan, så ska se om jag kan få klämma in mig, det vore så himla bra!

Sedan idag så har jag tränat för Maggan med Bosse.
Planen var helt perfekt idag, och helt snöfri eftersom dom har saltat och hållit efter den.
Vi fick värma upp lite själva, sedan rida lite utan stygbyglar och sedan började vi med att jobba galopp över två bommar. En skulle vi sitta ner över och en stå i lätt-sits. Det gick helt okej.

Sedan började vi med en lång linje/kombination med fyra hinder med tre galoppsprång mellan varje.
Först jobbade vi med första och sista hindret som på en båge, sedan alla hinder efter varann, och sist en bana på alla fyra hinder. Rätt roligt att man kan göra så mycket på fyra hinder.
Tycker överlag att det gick riktigt bra, känns att han inte är fullt igång så han tycker det är lite jobbigt, men han hoppade fina språng, dock var det jobbigt eftersom jag fick jobba med 3dm kortare tyglar än vad jag är van vid :P

Publicerat