Du är här

2010-11-15 - Anette J
Det är hon som är så söt och snäll mot sin mamma

Minnen

Sitter här och läser min dotters gamla logg och hittar då detta...det ger en självförtroende kan jag säga. Detta skrev hon 2007

Detta är kopierat från min dotters blogg, ni förstår att jag är mallig =)

vad är du bra på?

igår följde jag med mina kära mamma in till umeå för att hon skulle på en jobbintervju. ett jobb som skulle passa henne som handen i handsken, så jag håller tummarna!
givetvis fick mamma frågan vad hon är bra på, en fråga som är lite pinsam och svår att svara på själv, därför ska jag göra det nu:

*mamma är världens bästa mamma, en supermamma med 6 kids som är helt galna allihopa. samtidigt har hon en helt galen man som hon måste hålla reda på. plus 2 hundar. plus en egen mamma som ringer och är alldeles galen och tjatar och frågar tusen frågor. men mamma forstätter le utåt, inombords kan jag tänka mig att hon bubblar av ilska.

*mamma är ruskigt bra på att bli förbannad, vilket i sig kanske inte är bra, men det som är bra med det är att efteråt så ber hon om ursäkt om det är hennes fel. en till bra sak med detta är att ingen vågar trampa på henne.

*mamma bor i en liten håla, med träd runtomkring. hon lever fortfarande. det är strongt.

*mamma tog med sig 5 ungar, 1 man + 1 hund och flyttade till barcelona. initiativtagande eller vadå? det hela slutade med 2 lyckliga år på varmare breddgrader och en erfarenhet för livet.

*mamma är ärlig. alltid. alla gånger. vill man ha ett rakt och ärligt svar, fråga min mamma.

*mamma kan trösta som ingen annan.

*mamma kan pusha på en som ingen annan.

*mamma har ett öga för detaljer, hon ser det jag inte ser och kan hjälpa mig med saker ens innnan de händer. iochförsig så är det inte alltid jag lyssnar på mamma och råkar ut för vissa saker iallafall, men vissa saker måste man få lära sig själv.

*mamma är sjuk i huvudet. helt jävla knäpp. sinnestörd, and i love it! jag vet inte hur mycket jag skrattar åt henne och med henne. och jag syftar då på hennes humor, hon själv är jävligt skarp. ingen sjukdom där inte.

sedan tusen saker till, men en till egenskap med min mor är att hon kan bli lite mallig så därför tänker jag sluta med detta nu. annars kommer hon vara odräglig resten av dagen, och det är det ingen som orkar med.

jag älskar dig mami!
Dela med dig av denna artikel på: