Du är här

2010-11-21 - Malin H
Krämig, ekologisk feta tillsammans med spenat blir en underbar fyllning i cannelloni!

Feta- och spenatfylld cannelloni

Gårdagens middag blev en höjdare. Krämig feta ihop med smakrik spenat. Och så en smarrig ostsås som topping! Mmm... :P

Fylld cannelloni, 4 port.

250 gr. Feta *
400 gr. hel spenat *
1 finhakad gul lök *
olja * till stekning
salt *, peppar *, chili flakes

Bryn spenaten i lite olja i en stekpanna. Fräs på löken samtidigt och smula sedan ner fetan. Smaka av med kryddorna. Koka upp pastarören och låt koka 4 min. Spola i kallt vatten för att undvika att de 'klibbar' ihop.

Gör ostsåsen och ställ åt sidan. Fyll rören med hjälp av en kupad sked och lägg sida vid sida i en ugnsform.

Häll över ostsås och strö eventuellt riven ost över. Gratinera ca. 25 min. i 225° i mitten av ugnen. Servera med en god sallad.

Dela med dig av denna artikel på: