Evenemang

September till Örnsköldsvik

Petra "September" Marklund uppträder på Företagarkvällen i Fjällräven Center torsdag 10 februari.

Hon heter Petra Marklund men är mer känd under sitt artistnamn September. Nu står det klart att hon underhåller under Företagarkvällen i Fjällräven Center torsdag 10 februari.

Singeln ”Cry For You” har toppat en av Billboardlistorna i USA och sålts i nästan en miljon exemplar. Det gör September till en av Sveriges största musikexporter och dessutom den första svensk artist som sålt guld i USA sedan Ace of Bace 1999.

”Satellites”, ”Can’t Get Over” och ”Looking For Love” är andra hits och för sin andra platta, ”In Orbit” (2005), belönades hon med en Grammis för bästa klubb/dans. 2007 kom senaste plattan ”Dancing Shoes” och i början av nästa år planeras den nya ”Love CPR” släppas.

Just nu är September högaktuell med TV4-succén ”Så mycket bättre” där hon tolkat låtar av Lasse Berghagen, Thomas Di leva, Petter, Lill-Babs, Christer Sandelin och Plura Jonsson.

Fredric Wedin, Verkställande Byrån, som tillsammans med Byrå09 står som arrangörer kan nu meddela att September ger en exklusiv spelning på Fjällräven Center 10 februari i samband med Förertagargalan.




Publicerat