Malin N

Idag är man trött

En hel helg med luciashower märks
Idag är en sån där dag när man känner för att blunda lite extra länge.

I helgen var det som sagt luciashowen på stallet, visst var ni där?
Söndagen var en klockren dag och vi fick en massa beröm!
Lördagen var lite mer si så där när vissa spex tog lång tid, och det blev lite dötid på vissa ställen, men absolut inte katastrof!

Bosse mannen då? Jo han levde loppan, eller var väldigt fin under genrepet i fredags, sedan tyckte jag att han var lite hängig i spiltan senare på kvällen innan jag åkte därifrån, ville inte äta riktigt o.s.v
På showen på lördagen var han dock mer vild än tam, och skulle showa och visa upp sig som om det var hans show.
Dessutom red vi in med solglasögon, och dom dimmade igen helt, så fick slita av dom under ritten och rida med dom i handen. När vi sedan gjorde sista halten höll jag på flyga av när han stegrade haha.

På söndagen skötte han sig MYCKET bättre, fortfarande galen i bytet och när vi skulle göra halt så stegrade han. Men han tycker bara att det är såååå kul!

Dock var jag inte lika glad på honom när vi skulle åka hem, han gick nämligen över mig totalt när han skulle efter Geisha (vilket han har försökt göra hela helgen). Skulle inte gå in i transporten om inte Geisha var där inne och var en stor fjant..
Samma sak var det när vi släppte dom i ridhuset. Först travade han genom stallet när jag ledde honom, sedan hoppade han in genom dörren till ridhuset, han blev som helt besatt.

Men hur som helst är jag supernöjd med alla som medverkade i showen!

Såg ni showen?
Publicerat