Du är här

2010-12-16 - Malin H
De tre välkända P3-profilerna Nour, Jason och Martina sitter instängda i 6 dygn i en glasbur på ett torg i Sverige i ett syfte att samla in så mycket pengar som möjligt till Musikhjälpen!

Önska en låt och bidra till gott!

Igår eftermiddag fick jag ett trevlig mail från eminente webbmaster Henrik som jag bara inte kunde säga nej till;

...han har utmanat mig och ett gäng andra bloggare att i sin tur utmana våra läsare att bidra till Musikhjälpens radioinsamling till förmån för Radiohjälpens arbete för att stoppa försäljningen av barn. Detta i ett samarbete med Sveriges radio och SVT. Vissa tider på dygnet kan man även följa evenemanget via SVT Play eller i SVT 2.

I en glasbur på Gustav Adolfs torg sitter Nour El-RefaiMartina Thun och Jason 'Timbuktu' Diakitémellan den 13 - 19 december och sänder live dygnet runt för att spela lyssnarnas önskelåtar, ta emot inringda donationer och besök av både kända och okända som vill lämna pengar till detta behjärtansvärda arbete.

För att önska en låt och samtidigt skänka pengar som oavkortat går till Radiohjälpens arbete skriver man 50, 100 eller 200 i början av ett SMS. Tryck sedan mellanslag och låttitel och artist och gärna en motivering och skicka det till 72 999.

Här hemma är P3 på all vaken tid och speciellt nu då detta pågår, tycker det är kul att få höra annan musik än den som annars spelas i radio! Och jag hoppas vid den tid ni läser detta att de uppnått 2 000 000 :-

Jag har önskat 'Don't stop med now' med Queen.

Vad önskade du?


Dela med dig av denna artikel på: