Anna K

God fortsättning

Julen har gått snabbare än någonsin känns det som, och snart ska det nya året firas.
Sist jag skrev här satt jag och spelade bingo på uppesittarkvällen. Inte en enda vinst på våra lotter, men julstämning och mysigt var det. Eller som någon kommenterade, föreningslivet fick ju en massa pengar och det är ju alltid positivt till alla ideella krafter.

Julen har ju varit kortare än någonsin tycker jag. Dagarna har fullkomligt sprungit i väg och snart ska det nya året firas. Jag läste förresten i en tidning före jul att man räknat ut att arbetsgivarna totalt tjänar (eller kanske sparar?) 7 miljarder på att julghelgen ligger som den gör, och det inte blir några extra dagar ledigt. Himmel vilka pengar. 

Trots att julen gått snabbt har vi haft det mysigt, och det var en nyfiken lilleman som fick träffa tomten för första gången. Julklappar i en stor hög låg under granen och det såg ut som vi hade satt nytt "paketrekord" i år igen. Varje år tycker jag man tittar under granen och säger, "nästa år ska vi skära ner på julklapparna", och nästa år ser det precis likadant ut fast lite mer. Men trots allt när klapparna var utdelade var det en ganska lagom dos med klappar till oss alla. 

Hoppas ni alla haft en fin jul! 
Publicerat