Malin H

Att lova för nya år!

Många är de år jag laddat hårt för stora förändringar i samband med det nya årets inträde. Jag tänker att jag ska gå ner si och så många kilon i vikt eller åstadkomma det eller det. Slutar det så? Nej, i de flesta fall inte alls.

I år tänker jag därför endast lova mig själv några få saker, löften som jag är säker på kommer att kunna infrias då de känns realistiska, och därigenom kan de skänka mig glädje istället för att skapa ångest och stress.

1) Jag ska verkligen lära mig sticka, jisses vilken guru jag ska bli! Målet är att bli så skillad att jag klarar av ett par rediga Ernst-tjocksockar till Johan, en pösig mössa till mig själv samt en otroligt vacker klänning jag såg i en av de böcker jag fick av Johan. Och nej, detta måste inte infrias under 2011. ;)

2) Jag tänker också fortsätta satsa stenhårt på bloggandet och de idéer jag har på lut. Jag ska inte lägga en massa krut på att fundera på om vissa saker är möjliga att förverkliga eller inte innan utan go for it. Tiden får visa an om de var genomförbara eller inte.

3) Min andliga sida ska få fortsätta utvecklas och frodas då den på ett så underbart sätt lär mig visa tillit till min kropp - både det yttre och det inre!

Punkt så. Inte mer saker på listan utan dessa tre, goda ting.

Hur ser era nyårslöften ut?


Publicerat