Malin H

Söndagsfunderingar

Idag funderar jag kring hur dålig vissa filmer kan vara. Samtidigt är det ju skönt att vi har samma filmsmak så att vi i samma veva tittar på varandra och utbrister ett 'nu stänger vi av'. :)

Jag funderar på hur alla värden kommer att vara hos BM imorgon. Under jul gick jag ner ½ kg. då jag mådde illa av alla mat som florerade men som jag nu sedan gått upp men jag har fortfarande inte gått upp ett endaste hekto sedan jag blev gravid och är nu i mitten av v. 24. Mest nyfiken är jag på Hb-värdet.

Jag funderar på hur jag ska kunna stilla mitt sug av en bakpotatis med god röra till lunch? Eftersom jag ibland äter räkor lät ju denna variant av Skagenröra (- congacen då förstås) fasligt god. :P

Jag har kommit på ett sätt som gör det lättare för mig att lägga mig och vila; att alltid ha en spännande bok på gång och nu funderar jag på om det är det som hela tiden varit meningen med min höga stapel med 18 st. olästa pocketböcker? ;)

Funderingar finns också på när Leon blev så stor??? Det är så konstigt, han har alltid varit så liten och nu sitter han och säger långa meningar, lägger pussel för 4-åringar och ritar teckningar där han sedan visar att det är pappas öga, glasögon, öra och hår. Galet. Vart tar liksom tiden vägen?


Publicerat