Du är här

2011-01-13 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Challe: "Ödmjukhet och rätt inställning krävs"

På de senaste fem matcherna har Modo gått segrande ur fyra av dem, däribland mot topplagen Luleå och Skellefteå. I kväll väntar Brynäs hemma i Fjällräven Center, och vinner man där så är man äntligen på slutspelsplats.

– Kul förstås, men det duger inte att blicka bakåt utan i stället vara redo för den uppgift som väntar, säger coachen Charles Berglund. Det blir lite av liv eller död i de flesta matcher som återstår.

För Modos del är det tio matcher på schemat innan man får en tids vila på grund av landslagsturneringen LG Hockey Games. Efter den turneringen återstår endast åtta matcher av grundserien.

– Vi har spelat till oss ett läge där det nu enbart är upp till oss att klara den målsättning vi har. Men vi vet att det kommer att bli hur tufft som helst.

Challe betonar att laget måste hålla full fokus för att ha chansen i kväll. Att Modo har vunnit samtliga tre matcher mot Brynäs denna säsong är något som Challe inte lägger någon som  helst vikt vid.

– Historia är historia, punkt och slut. Den här statistiken hade vi innan vi åkte till Södertälje också. Ödmjukhet och rätt inställning är det vi kräver nu.

Dela med dig av denna artikel på: