Du är här

2011-01-14 - Malin H
Mjukt och värmande eller kylande hjärta från Nytta Design.

Hjärta som gör Nytta

Kommer ni ihåg att jag skrev om butiken Nytta Design och deras härliga värmesjal som jag lånade uppe hos brorsan med familj?

Mamma klickade in sig på sidan och hittade en fantastisk sak som passar henne perfekt som jobbar framför en dator hela dagarna och har problem med nacken; en värmekudde-krage som lätt värms i ugn eller micro och sedan, tack vare smart sömnad, ligger kvar på ryggen/nacken tack vare sin egna tyngd.

Jag hittade då fina vetekudd-hjärtan som jag tänkte skulle passa perfekt till Leon som ibland är frusen då han ska krypa till kojs. Han fick själv välja färg och valde en av sina favoriter; gul!

Hjärtat är en värme/kylkudde med många funktioner. Det är fyllt med körsbärskärnor och kan värmas i mikrovågsugn eller kylas i frys. Hjärtat kan även värmas i ugn på 150° på gallret invirat i en frottéhandduk i ett par minuter.

Leon blev överförtjust över denna lilla present och jag gillar att den har flera användingsområden. T.ex. så kan den i kylt tillstånd lindra huvudvärk om man lägger den över pannan och ögonen medan den varm kan lindra t.ex. min foglossning eller mensvärk.

Dessutom tyckte Leon det var oerhört spännande att mormor och han fick leverns i samma paket! :D

Dela med dig av denna artikel på: