Du är här

2011-01-17 - Malin H
Här är alltså det som ska bli Leons nya rum! Spännande! Vi hoppas på att fått det yttre rummet, alltså biblioteket, klart och isolerat med inneväggar och gipsskivor så att luftvärmepumpen kan kopplas in lagom till 1 mars. Vi skulle vilja att Leon hann flytta in då. Att rummet innan är oinrett ett tag till spelar ingen roll, huvudsaken det är tätt och varmt. :D Sängen som syns på bilden är en gammal imperialsäng som vi köpte av de tidigare ägarna och som nu hamnar nere i lekrummet/gästrummet som gästsäng i väntan på att den passar i något barnrum. ;)

Biblioteket - första steget taget

Jag bad Johan fota igår och han kom ner med dessa två foton som varken är detaljerade eller skarpa. Sorry! Ska fota fler och bättre framledes!

Men ni får i alla fall en liten hum om hur det ser ut där nu...och det kan vara kul att jämföra med sedan då det så sakteliga blir klart där! :)

Det är alltså en helt oinredd kallvind vi gett oss i kast med. Det är dock inte en vindsvåning på så vis utan en del av huset som tidigare varit stängd. På den tid då det var skola här användes detta utrymme som förvaring och sedan fortsatte det då tidigare ägare inte gjort något åt rummen.

Som sagt, det är inte mycket för världen men det är en liten sneak-peak på vad som i sakta mak håller på att ta form i vänstra delen av vårt stora hus! :)
Dela med dig av denna artikel på: