Du är här

2011-01-24 - Malin H

Presenter till nyfödda

Igår var vi på bebis-mys! Och som sig bör så har man ju med sig något till den nya, lilla familjen.

Vi tänkte dock lite utanför ramarna och tog med saker som passade även föräldrarna då vi tänkte att lilla tösen nog får sin beskärda del med kläder och gosedjur.

Från Grön Gåva köpte vi med oss världens kanske bästa bok till föräldrar och andra som har barn i sin direkta omgivning; Harmoniska barn av Catarina Rolfsdotter-Jansson.

(Bild lånad härifrån.)

En informativ och lättläst bok utan pekpinnar och moralkakor - lite grand som att sitta ner och prata med en vän som man känner förtroende för och som har samlat på sig en massa erfarenhet, som jag beskrev den för M igår.

Vi köpte också med oss en naturgummi-bitring i form av en fisk. Helt ofarlig att knaga, tugga och bita på och med en flytande innanmäte som gör att man kan stoppa den i frysen för att den ska bli kall så att den kan lindra svullet tandkött i samband med tandsprickningen.

Egentligen hade jag velat må så bra att jag kunnat baka lite och ge för att stoppa i frysen, jag fick själv det då Leon var nyfödd och det var en helt oumbärlig och smart gåva, men nu blev det av förklarliga skäl inte så.

Men föräldrarna blev glada och den lilla förvred ansiktet i världens sötaste grimas/min så hon gillade säkert bitringen hon med! ;)

Dela med dig av denna artikel på: