Du är här

2011-02-07 - Malin H

Detox - bra rensning för kroppen

Slaggprodukter slammar igen tarmarna och hämmar organens naturliga funktion. En rejäl detoxkur kan råda bot på det om den görs på rätt sätt.

Grön Gåva skrev i sitt senaste nyhetsbrev om detox och att de kan gynna även oss som anser oss vara renlevnadsmänniskor.

"Pesticider, bekämpningsmedel, skräpmat, parfym, kosmetika, tobak och medicintillsatser är några exempel. Det är få av oss som inser att psykologiska symtom som humörsvängningar, depressioner, mental förvirring och en mängd krämpor direkt kan härledas till dessa kemiska gifter. Även om vi befinner oss i en ren miljö så producerar våra kroppar inre gifter genom dessa föroreningar."

Indisk spikblad och aloe vera är två aktiva ingredienser som finns i naturen och som även finns i nya tabletten Living Cleans - en reningstablett som verkar som en enkel kroppsrening som är designad för att rena blodet och tarmen.

Den bidrar till förbättrad hälsa genom att stimulera både levern och tarmarna till bättre avgiftning. Living Cleans ger dej en snabb, effektiv och säker rening samt skyddar mot gifter. Den ger effekt inom 24 timmar och har även antioxidativa egenskaper.

Har ni testat någon form av detox? Tycker ni att den funkade?

Jag har genom åren testat en del, med varierande resultat. Då man inte ska göra detoxkurer som gravid eller ammande så har det inte varit läge på rätt länge och kommer inte att bli det på ett långt tag heller. :)

Dela med dig av denna artikel på: