Du är här

2011-02-11 - Malin H

Loveko gör det igen

Lika sprudlande energiska Jenny på Loveko har skickat både prover, presenter och mina Hurraw! lypsyler som jag beställde och i veckan kom allt med posten!

I present fick jag ännu ett ljuvligt väldoftande Ganache for lips-stift i smaken Chocolate Mint, enNejlika och Aprikostvål från Nostalgia Organics och en Tropical Treat Ananas och Kokos Lotionfrån Sweet Beauty Spa.

Jag hade som sagt beställt lite lypsyler från Hurraw! och hade otroligt svårt att begränsa mig till de tre jag tänkt unna mig men till slut blev det lakritsmandel och kanel. Jag ångrar INTE mina val!!!

 

 

Jag, som är en lipbalm-junkie, har såklart redan testat alla tre en vända eller två och är supernöjd! De smaker och doftar ljuvligt och känns inte klibbiga på läpparna utan sjunker in bra! Ett utförligare utlåtande kommer såklart då jag testat dem mer.

Jag fick även ett gäng tester på lite olika produkter! :)

 

Först ut var lite mer Rosor och Choklad Scrub då Leon han scrubba badankan i ett ögonblick då mamma tittade bort då vi duschade. Jag kände att jag ville testa den lite mer inför ett eventuellt inköp, något som såklart inte var något problem!

 

En Tropical Treat Ananas och Kokos Olja hittade också med bland testerna!

 

Läpp och Ansikts Scrub Berry Pretty följde också med och det tror jag är precis vad mina semi-fnasiga läppar kan behöva; en rivig omgång!

 

Ansiktsmask Berry Pretty ska också testas framöver.

Ser ni? Den ser ut som krämig chokladsås!!! :P

 

Sist men inte minst ska jag också få testa Tropical Treat Ananas och Kokos Sockerscrub - min favoritdoft!

 

(Bild lånad härifrån.)

Behöver jag ens tala om att det kommer att bli eko-spa à la gourmet i helgen? :D

Dela med dig av denna artikel på: