Malin H

Att förundras

I vår omgivning föds det, och kommer att födas, barn på löpande band! Alla barn är mirakel och då man själv är gravid så blir det extra speciellt, det är liksom ofrånkomligt.

Hittills har vi oooat och ååååhat oss över de MMS-bilder som dykt upp i mobilen och snusat på de bebishuvuden vi kommit åt och tyckt att det varit så speciellt.

Tills igår.

Att få lägga näsan mot brorsan fantastiskt vackre son och dra in denna ljuvliga bebislukten gjorde att hjärtat förvreds i kramper och tårarna bara rann! Att få krama om hans hjältinna till fästmö för allt duktigt hon gjort och att få se brorsan vara världens bästa pappa var helt otroligt!

Oj, så vi älskar er! ♥

Att man sedan, som alldeles nyförlöst, tar sig tiden och avsätter tålamodet och gräddar pannkakor med storkusinen är mycket värt. Då blir han sedd och bekräftad och pratar om det hela kvällen! ;)

 

Leon skivar banan med en bordskniv och gräddar pannkakor med moster!

Med detta menar jag inte att de barn våra underbara vänner hittills fått är mindre speciella, jag menar bara att då ens eget kött och blod sakapar något eget så tar det faktiskt denna miraklhet till en ny nivå!

Publicerat