Malin H

Söndagsfunderingar

I dag funderar jag (och vi) på ...
...hur mycket lättare i sinnet allt blir av att man skapat ordning även bakom de lyckta dörrarna. Ja, det känns bättre om man har ordning i klädkammaren och linneskåpet även fast dörrarna alltid är stängda dit in och fast det bara är vi som ser misären.
Att det blev tre hela säckar med saker som ska skänkas/kastas gör inte saken sämre!

Det är exakt hälften så kallt idag som igår så nu kan livet återgå till det lite mer normala igen! Leon blev glad då han förstod att han skulle kunna sova ute idag, sötnosen! Fast man inte bryr sig nämvärt över kylan då den är så är det intressant att reflektera över hur mycket lättare allt blir då den inte är.

Idag ska vi till finfina vänner på födelsedagsfika och det får mig att fundera kring min kommande 30 årsdag i juni. Jag vet faktiskt redan vad jag ska få av Johan i present och jag är så innerligt glad över den!!! :D

Rytet säger att det kommer att vara mycket Ove Sundberg i kvällens avsnitt av 'Solsidan' vilket redan nu får mig att undra över hur mycket vi kommer att skratta? :D

Igår då jag satt på vilopuffen och såg Johan och Leon städa för fulla mugga slog det mig hur lika varandra de ändå är trots att Leon ofta är en så pass utpräglad Pettersson (dvs. min del av släkten.)
Jag slogs också av tankar om att det inte är så länge kvar tills bebisen kommer då jag satt där bland babysitters, Bumbostol, liggdel till vagnen, babygym, hoppgungor och hängmattor. Herregud, tänk så otroligt mysigt och spännande allt kommer att bli!

Vad funderar ni på?
Publicerat