Du är här

2011-02-21 - Jasmin H

Shopping

Senaste shoppingen och sedan har vi friluftsdag imorgon. Själv ska man ut och pimpla, för första gången.

Hejhej! Det var ett tag sedan som man la upp sin senaste shopping så här får ni en bild på denna helgs shopping. Det mesta kommer från H&M, det är bara väskan som är ifrån Gina tricot. Har varit sparsam alldeles för länge nu så kännde för att bränna på lite pengar faktiskt.

Ja imorgon är det pimpling som gäller med skolan. Eller vi har friluftsdag och det var en massa olika saker man fick välja bland. Har aldrig pimplat förut så det var bara att be pappa köpa ett pimpelspö, haha. Vi ska vara ute i 3 timmar så frysa lär jag väl göra. Förhoppningsvis blir det kul. Men tänk vad läskigt om man får napp. Skulle jag få en fisk är det ju aldrig i livet att jag tar med mig den hem. Blä!

Men fika ska jag göra. På just pimplingen så kan man ju sitta och fika hela tiden så det är väl det jag ska göra. Men ganska mysigt endå. Hörde att det nästan skulle vara 4 hela klasser på pimpling så det lär ju bli riktigt kul. Alla sitter där med sitt spö och dricker varmchoklad. Hehe. Fast det är bäst jag börjar göra något nu. Packa väskan, eller varför inte kolla upp vilken tid vi har samling...? :) Vore riktigt bra om man visste det. Men vi hörs!

Dela med dig av denna artikel på: