Du är här

2011-03-01 - Robbins Hockeybloggen
Foto: privat

Mitt första inlägg

Välkommen till Lumberjacks nya blogg!

Lumberjacks och Tidningen 7 har sedan LJ:s grundande haft ett mycket gott samarbete, och vi kände från båda parter att det kanske var dags att ta ännu ett steg för att tillsammans hjälpas åt för att utveckla supporterkulturen här i Örnsköldsvik.

För er som inte vet vad Lumberjacks är för något så är det Modo Hockeys officiella supporterförening. Den är endast ett och ett halvt år gammal men har redan växt sig väldigt stor, mer än dubbelt så stor än någon supporterförening till MoDo Hockey någonsin varit. Vi har nu strax under 500 medlemmar, en hyfsad ökning mot de 140 som var med förra säsongen.

Så vad gör en supporterförening?
Ja, lite allt möjligt, t.ex. så arrangerar vi aktiviteter lite överallt i landet då Modo spelar. Denna säsong har vi arrangerat en resa till Södertälje med tåg, en resa med buss till Gävle då Modo mötte Brynäs i mellandagarna, och sist men inte minst så hade vi två resor till Timrå, varav den ena är bland det bästa jag har upplevt i mitt liv. 1500 modoiter på plats, vi spelade ut Timrå på deras hemmais, och allt detta på min födelsedag. Det blir inte mycket bättre än så.

Vad tror vi om matchen ikväll då? Vi har ju tyvärr haft det riktigt svårt mot Frölunda i Scandinavium den här säsongen, och jag tror att ett sargat Frölunda kommer slåss med näbbar och klor för att inte tappa mark i bottenstriden.

2-3 blir det, seger för Modo på övertid, och jag har en känsla av att K-fop (uttalas kejfopp) hänger en kasse.

Ha en bra eftermiddag så återkommer jag efter matchen.

 

// Robbin Öberg, ordförande Lumberjacks

Dela med dig av denna artikel på: