Du är här

2011-03-02 - Robbins Hockeybloggen
Foto: Marcus Aspfors

Lumberjacks HC

I söndags spelades cupen "ett enklare sätt att spela Ishockey" i Bjästahallen, självklart hade Lumberjacks ett lag med i cupen!

Vi är ett kompisgäng som lirar varje fredag, veckans höjdpunkt alla kategorier! Vi mötte under cupen lag som Macgregor, M-real och ett kompisgäng som kallade sig för LHL, och vi hade sanslöst roligt! Det må så vara att vi fick stryk de första två matcherna, men att spela hockey är så sjukt kul att det spelar ingen roll!

Första matchen spelade vi ganska jämt med Macgregor, dock var vi lite nervösa och gjorde det lite för svårt för oss, vi hade några fina lägen och var ett stolskott från att reducera och komma in i matchen igen. Det slutade med att vi förlorade matchen med 2-0 men då vi har så pass många som aldrig ens spelat hockey var vi väldigt nöjda!

Andra matchen mötte vi M-real, och trots att resultatet säger annorlunda så var matchen faktiskt riktigt jämn! De hade två riktiga sniprar som gjorde 5 av deras mål, vi gjorde ju dock våra två första mål denna match och det var nog längesedan det var ett så maffigt "målvrål" i Bjästahallen! Jens Marcusson var Lumberjacks HCs bästa spelare och var lagets ende målskytt.

 I sista matchen var det cupens två sämsta lag som möttes, det var bara vi och LHL som hade förlorat ALLA matcher, men vad gjorde det? lagmoralen kunde inte vara bättre, vi var ute och käkade tillsammans och hade riktigt trevligt inför matchen och matchen slutade 1-1 och precis som i elitserien så avgörs oavgjorda matcher med straffar! Stor hjälte blev Jens Bolin och vi vann matchen med pompa och ståt.

Chansen är stor att det blir en division 3 serie nästa säsong, är du sugen på att lira? tveka inte att forska lite, det bör inte vara några problem att hitta något lag!

 Nu ska jag spela NHL 11 med Joakim och smiska Detroit gula och blå!

Dela med dig av denna artikel på: