Du är här

2011-03-03 - Robbins Hockeybloggen
foto: Håkan Nordström

Ny bil och MoDo Hockey

Jag följde Joakims råd, och än så länge fungerar det bra!

Som jag avslutade förra inlägget med så piskade jag och Joakim mycket riktigt Detroit på NHL 11, har aldrig riktigt förstått hypen kring det laget, det är ju bara en bunt gamla gubbar som spelar likadant år efter år och har i princip samma trupp nu som man hade för 5 år sedan.

Alldeles innan jag och Jokim började spela så betalade jag mina räkningar i samma sena anda som vanligt och la med stor glädje märke till att jag hade bra mycket mer pengar på kontot än vad jag hade förväntat mig! Tankarna flöt friskt iväg mot att köpa ännu en surfplatta, kanske en 3D-TV? en stationär dator att koppla till stora TVn? då kom Joakim med den ultimata idéen att det kanske är dags att byta ut den gamla skruttiga volvon, volvon som har gått maffiga 37200 mil! Efter att ha scannat blocket upp och ner och ringt på ett antal objekt där varje bil jag var intresserad av var antingen såld eller tingad, då ringde farsan och tipsade om en Opel han sett på blocket och efter att ha överlagt med regeringen(sambon) så gick färden idag till Sollefteå, en fin Opel Omega -00 är nu i min ägo och det bästa är att jag fick den för nästan 20 000 under marknadsvärdet ^^

 Jag kände under hela vägen hem från Sollefteå en gnagande ångest om kvällens match att ingen i laget skulle våga kliva fram och att matchen inte skulle bli särskilt bra, och denna match var nog bland de tråkigaste hockeymatcher jag någonsin sett! Idag fanns viljan och glöden, men det där lilla extra saknades, Nagy försökte, Skröder rent ut sagt köttade, Hedman och K-fop jagade skiten ur Luleåspelarna, men likt förbannat fick vi inte in pucken. Visst hade MoDo 37 skott på mål, men det var inte många av dem som egentligen var riktigt nära, i alla fall inte vad jag kunde se från min position på ståplats. Laget i sig gör en bra match men det sket sig ändå. Jag vet inte om jag orkar analysera matchen så mycket mer, det gör ont i själen och hjärtat att tänka på MoDo Hockey i dagsläget! Men jag måste ju i alla fall utse 3 stjärnor!

1:a Tuomas Tarkki, helt sanslös, reparerade alla misstag som backarna gjorde!
2:a Ladislav Nagy, om vi är kvar i Elitserien nästa säsong måste vi ha kvar denna lirare, bästa utländska forward någonsin i MoDo?
3:a Publiken, helt sanslöst vad bra vår publik kan vara ibland, tänk om alla kunde bidra på samma sätt varje match, fatta vad FETT det skulle vara!

 Nu ska jag gråta mig till sömns och drömma mardrömmar och kvalspel!
God natt!

Dela med dig av denna artikel på: