Malin H

Internationella kvinnodagen - bra mycket viktigare än semlor!

Idag är det Internationella kvinnodagen som alltid den 8e mars och som vanligt tar jag tillfället i akt att blogga om några kvinnor som på ett eller annat sätt påverkat mig under året och som är väl värda lite beundran från vår sida!

- Min mamma kan inte inte finnas med på en sådan lista och inte inte finnas i toppen! Hon har lagt grunden för allt som är 'jag' och gett mig den trygghet och den stabilitet jag hoppas kunna förmedla vidare till våra barn! Jag älskar dig, världens bästa mamma! ♥

- Min mormor är en riktigt krutdunk som gång på gång bevisar att kattor har nio liv. Mormor är det enda som till 150 % känns bestående och oföränderligt i mitt liv och det ger en sådan oerhörd trygghet!

- Min farmor är däremot den enda 75-åring som utan svårigheter går om mig i svampskogen DÅ JAG INTE ÄR GRAVID! Får jag ha hennes fysik och vilja att alltid hitta på nya saker då jag når hennes ålder är jag mer än nöjd! En inspirationskälla om något!

- Min S visar att det är fullt möjligt att resa sig gång på gång fast man trodde att man fallit för sista gången. Aldrig har jag sett en mor kämpa så för ett barn och aldrig kommer jag att tvivla på att hon gjort ALLT som är möjligt för en enkel människohand att göra. Du om någon är en fantastisk förebild i allt du gör gällande dina barn och du vet det, men du kan behöva lite extra pepp idag!

UnderbaraClara är en underbart driftig person, en doer som drar med andra i sina härliga projekt och har kommit att bli en finfin vän - både i bloggosfären och i verkliga livet. Hon är lika härlig som hon verkar och jag är glad att jag lärt känna henne även utanför den bild som valts att visas i bloggen.

- Elisabeth på Grön Gåva fortsätter oförstulet att kämpa med ekotänk och många gånger, innan ekovågen slog igenom, har hon fått kämpa själv och i total motvind. Grön Gåva är inte en butik för mig utan en oas dit jag går då jag behöver samla kraft och få tillbaka motivationen!

- Min fina granne A har kommit att bli en fantastisk vän under det gångna året och hon är en inspiration och motivationskälla för mig då det kommer till att följa hjärtats väg och göra det som känns rätt - även om omgivningen kanske inte alltid är inne på samma spår. Så ska jag också göra 'då jag blir stor'!

- Åsa som jag går kursen för hos Akashia Center är en stor förebild då det kommer till vem jag hoppas kunna utvecklas till på sikt. Hon är så lugn och trygg i sin andlighet att det kan inte göra annat än smitta av sig som goda baciller och en stund med henne ger energi för flera dygn!

- Alla fina entreprenörskvinnor som går mot strömmen och visar att kvinnor kan och i ekobranschen speciellt; denna dag tillhör er!
LoaJohannaAnnaCarolineLindaJohannaAnn-MarieCarinaTherés - en vacker dag hakar jag på er och då är vi oemotståndliga!

Sen, precis som alla andra dagar skänker vi en tanke till alla kvinnor, män och barn som far illa i världen - för er behövs ingen speciell dag och där ska inte köngeneraliseras. All kärlek till er!

Är det någon speciell, kanske kvinna, du/ni vill hylla idag?

Publicerat