Malin H

Recension av lokaltillverkad handkräm

Genom vår andra blogg på lyckobacken.se så gör jag då och då nedstamp hos diverse ekoaktörer. På Järvstagatan i Övik finns ett ställe jag gärna besöker igen; AnaAlizia Naturkosmetik!

I samband med mitt besök hos Ann-Marie som driver AnaAlizia Naturkosmetik så fick jag ju med mig en massa finfina produkter hem!

En av de saker vi hittade i den välfyllda påsen var en handkräm som Johan snabbt roffade åt sig eftersom han nu i samband med all spackling och slipning på vårt renoveringsprojekt fått osedvanligt torra och fnasiga händer.

(Bild lånad härifrån.)

Krämen sägs kunna lindra och läka torrsprickor på ett effektivt sätt och göra huden mjulk och smidig samtidigt som den låter den andas. Den passar både till den dagliga underhållsamma vården av händer men även som intensivkur om man som Johan exempelvis inte annars lider av torra händer.

Krämen går lätt in i huden och absorberas snabb utan att för den skull 'försvinna'. Den efterlämnar ett mjukt spår som mildrar, lenar och 'drar ihop huden' samtidigt som en fräsch, lätt doft av citrus från citrusolja och citronmyrten består.

48 :- för en 50 ml. flaska med praktisk doseringspump och drygt innehåll tycker jag verkligen inte man kan säga något om då produkten är så bra!

4/5 möjliga poäng får denna då vi inte har så mycket att jämföra med inom detta område och med våra varmaste rekommendationer!

Publicerat