Malin H

Att klappa sig själv på axeln

Mirakel. Finns runtom oss dagligen. Lycka. Kärlek. De finns också där, i alla fall i mitt liv och det är jag oerhört tacksam över.

För ett par veckor sedan fick jag en otroligt vacker ring av vår samarbetspartner ekoguld- och silversmeden Johanna E. Fagerstedt som driver Ateljé Johanna E. i gamla sockerbruket i Lidköping.

 

Jag blev så otroligt glad över denna ring och dessa veckor som jag burit den har jag verkligen affirmerat mirakel och vad det ordet betyder för mig.

I början av veckan slog jag slag i saken och beställde två st. affirmationsringar till, en med texten 'Lycka' och en med texten 'Kärlek'. Igår kom de och de är redan fastvuxna på mitt finger. Tack för otroligt snabb leverans, Johanna! :D

Jag kände att jag behövd lite uppmuntran, en klapp på axeln, över det som varit som jag klarat av och inför det som komma skall. Man får inte glömma bort sig själv längs vägen...

 

 

Visst blev det underbart fint? Jag är så himla nöjd med min egoistiska, alldeles onödiga men ekologiska present till mig själv! :)

På andra handen ser man den fina Totoro-ringen som jag fick för rätt länge sedan nu. Matchar bra till!

Här kan man läsa mer om det ekologiska silver och det ekologiska guld som Johanna använder sig av!

Dessa s.k 'affirmationsringar' är helt nya i Johannas sortiment och kommer inom en relativt snar framtid att finnas i hennes webbshop som i nuläget håller på att starta.

Publicerat