Malin H

...och saker jag kommer att sakna oerhört!

Med anledning av gårdagens inlägg om saker jag längtar efter då graviditeten är över så kommer här den planerade fortsättningen som även den nedpräntades i helgen på vad jag kommer att sakna oerhört.

Hur ska jag kunna 'tappa magen' än en gång? Det är en så konstig tomhetskänsla som infinner sig då bebisen kommit ut. Man vet att det är det man vårdar ömt i sin famn som huserat där inne men det går inte riktigt ihop i början. Tomheten finns där ändå.

Jag känner mig aldrig så vacker eller stolt över mitt utseende som då jag är gravid! Min mage är i centrum och nej, jag blir inte sur om man vill klappa och känna på den! Jag blir bara glad!

Alla långa nätter jag & älskade Kringlan varit vakna, suttit och klappat mage, sjunigt sånger och funderat på hur livet kommer att se ut. Vilka samtal!

Jag kommer att sakna alla kickar, sparkar och buffar, alltfrån den första, 'bubblande' känslan som är mer som ett pirr till de starka kickarna mot slutet som skulle kunna knäcka vilket revben som helst! ;)

Jag vet att jag också kommer att sakna den där gravidbubblan då allt liksom kretsar kring det nya livet man bär inom sig och som innefattar BM-besök, RUL, foton, bilder, drömmar och tankar.

En ny resa tar vid... ♥

Publicerat