Övrig kultur

Lennie Norman till Moliden

Ståupparen Lennie Norman gästar Moliden nu på lördag, 21 maj, tillsammans med mångsysslaren Lars T Johansson.

Lennie Norman sadlade om från basist till stand up och blev snabbt en av Sveriges mest uppskattade inom den genren. Lars T Johansson är länets kanske mest kände mångsysslare – skådespelare, vissångare, programledare och mycket annat.

Att dessa två ska kunna bjuda på en kväll med mycket skratt på Molidens dansbana kan vi med full garanti utlova på förhand.

– Vi kompletterar varandra bra och vi har väldigt roligt ihop, säger Lars T Johansson, som efter att ha spelat enmansföreställningen Grottmannen i Moliden fick förfrågan att återkomma.

– Jag föreslog då att vi kunde köra kombinationen med mig och Lennie, vi har gjort det här en gång tidigare i Ånge och det funkade riktigt bra. Lennie är otroligt rolig och har väldigt bra självironi. Vi har två olika perspektiv på saker och ting eftersom han är stockholmare och jag norrlänning, säger Lars T som har med sig gitarren och lovar en kul kväll.

– Man får ett stort paket, jag vet att det blir en väldigt bra helhet.

Någon tanke på att sätta upp en turné tillsammans finns inte i dagsläget, men kanske framöver.

– Det är absolut inte otänkbart. Jag tror att det finns muskler i det här som man skulle kunna utnyttja, det är något som vi kanske kan spåna kring.

Lars T Johansson har flera somrar framfört sin succé Grottmannen på Mannaminne i Nordingrå och kanske skulle den spelplatsen även fungera för duo Norman/Johansson.

– Inte den här sommaren, det blir för tätt inpå. Men det är absolut en tanke som tål att tänkas på, säger Lars T.



Publicerat