Du är här

2011-05-19 - Poesi & Noveller
Foto: Sanna Jonsson

Mina tankar om livet

Man säger att kärleken övervinner allt. Jag tror att utan kärlek från familjen, vännerna, pojkvännen/flickvännen saknar livet mening. Kärlek behöver inte bara komma från människor utan även från djur, om man inte ger dem kärlek mår de inte bra, det är samma sak med oss, får inte vi kärlek ler vi inte, skrattar inte, vi skulle nog inte kliva upp på morgonen och känna oss levande.
När en person säger ”jag älskar dig” så ger det ett leende på mina läppar och en tanke av livet hur svårt det egentligen är att leva. Människan var från början en apa, sen började vi uppfinna saker, som vapen, elden. Människan är den smartaste varelsen som någonsin funnits, skulle jag vilja säga.
Alla vi har nog känt att vi skulle vilja ge upp någon gång, bara släppa taget om allt, men om vi göra det så har vi inte något kvar att kämpa för, ingenting som håller oss vid liv eller som får oss att tänka. Själv så har jag känt att det skulle vara så otroligt skönt att släppa taget om allt att inte kliva upp ur sängen på morgonen utan gömma mig under täcket och ligga där hela dagen. Det finns tyvärr inget hjälpmedel eller nån medicin till livet, om du vill förändra något måste du själv ta initiativet och fixa det

”Ensam är inte stark”
Dela med dig av denna artikel på: