Du är här

2011-05-23 - Klotterplanket
Foto: Beatrice Jonsson

Livets onda krets

Hur tar vi vara på livet egentligen?

Idag lever alla ett ”normalt” liv men om man tänker lite extra på vad vi gör så, gör vi det som vi egentligen inte borde göra. Vi jobbar och stressar dag ut och dag in, utan att ens se våra nära och kära. Man sätter sig sällan ner och pratar med varandra om hur varandras dagar varit utan man kommer hem ifrån jobbet, äter och sätter sig sedan vid tv. Det går bara runt, runt.  Man borde istället ta en ledig dag tillsammans och njuta tillsammans och älska varandra för den man är.

Vissa personer  har ingen familj eller några vänner  utan får sitta på en stol i köket helt ensam.  Jag tycker att det inte ska vara så! Man ska leva livet när man kan! Ta hand om varandra så länge det går, för en dag då är livet slut och då går inget att göra ogjort.
Vill man göra saker gör det! Vänta inte på att vännerna ska hamna i händerna på er, gå på stan, kolla på internet eller vad som helst. Det finns trevliga människor överallt! Det är bara att ta kontakt, inget kan gå fel så länge man pratar. Men när det gäller kärleken så ska man tänka efter, där kan man inte bara gå på stan till en främmande människa och säga ”-Hej, jag gillar dig, ska vi bli tillsammans?”. För man känner inte den personen på ut och insidan, jag och som många fler, går säkert på utsidan av personen först, men det är ju helt fel. Det är insidan som räknas, man kan ju inte älska en person som bara är ”snygg”, utan det måste klicka på insidan med.

Jag har funderat på varför vi egentligen stressar och håller på när vi har ett helt liv framför oss, det är väl bara att älska personer vi älskar och sakna dom vi misst och sedan ta vara på vårat eget liv så länge det går. Det var mina tankar, hoppas det gav er några egna tankar om livet också.

Dela med dig av denna artikel på: