Du är här

2011-06-15 - Peters teknikblogg
  • Webbkoordinatorn bakom skrivbordet.

Första blogginlägget!

Idag är den dagen då Webben 7´s teknikblogg får se dagens ljus. Här kommer jag att reflektera över allt gällande ny teknik, men självklart även se tillbaka ner i byrålådan där alla gamla prylar ligger och samlar damm.

Det många vet och många kommer att märka är att jag gillar det Apple gör.

Jag fick en ipod nano strax innan den första iphonen släpptes och jag blev såld.
Såld på enkelheten och faktum att man inte behövde slita håret, av den redan då tunnhåriga skallen, för att ändra någon inställning eller bara få saken att fungera.

Så är det någon som upplever att innehållet i den här bloggen handlar eller relaterar mycket till Apple-prylar så är det som det ska vara.

Apple har i dagarna släppt en hel del nyheter, tyvärr än så länge bara mjukvarunyheter.

Eftersom jag privat använder mig av @me.com, Apples mejlsystem där allt synkas mellan mina olika produkter trådlöst utan att man behöver göra något, så gillar jag verkligen det dom presenterade.

En av dessa nyheter är iCloud.
ICloud är en tjänst som kommer att synka alla dina produkters information helt utan att du behöver göra någonting – alls! Knäpp ett kort med dig iphone ute på stan, så finns den på alla dina prylar + i ”molnet” på ett par sekunder! Samma med kontakter, kalendrar, filer, dokument, musiken och alla din appar osv osv…
Självklart kommer jag att rapportera om massor av andra nyheter, så som tester av produkter och nya smarta lösningar som kommer att släppar framöver.

Stay tuned!

Dagens spotifylåt:

Iron Maiden – Ghost of the navigator LIVE 2001

Dela med dig av denna artikel på: